בעייה אחרי תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

17/04/2016 | 12:09 | מאת: אסנת

לפני כשנתיים עברתי תאונת דרכים עם רכב באותו רגע אובחן צליפתשוט לאחר שבוע החלה כתף שמאל להתרומם כלפי מעלה עם הגבלה בתנועה וכאבים כל רופא שולח לרופא אחר ולא עולים על הבעייה בmri שנעשה השבוע נמצא ממצאים: מודגמת אסימטריה בעמוד שדרה גבי מודגם ?????????. ללא עדות לתמט, פריקה או שינויים הרסניים בחוליות. מודגם יישור לורדוזיס טבעי. נטייה קלה של עמוד השדרה הגבי שמאלה. בחתכים מכוונים סגיטלים לעמוד שדרה צווארי, מודגמת צניחה של הטונסילות מתחת לפורמן מגנום. תמונה שיכולה להתאים לכיארי 1. החוט באות, סיומת ומבנה תקינים. ללא עדות למסה פרה או פרה ורטברליות. תעלה הספינלית גרמית ברוחב תקין. הודגמו אותות תקינים ממח עצם חולייתי. בהסתכלות ספציפית על המרווחים הדיסקלים: ללא עדות לבלטי דיסק משמעותיים. התרשמות: יישור לורדוזיס עם נטייה קלה של עמוד שדרה שמאלה. האם זה מצביע על משהו?

כל הממצאים הם ממצאים מקריים שהיו גם לפניהתאונה ואינם מעידים עלך פגכיעה בתאונה יש לך כנראה כאב מתמשך כמו להרבה אנשים אחרי תאונה - לא קרה שום דבר מדאיג אבל לגוף לוקח זמן להתאושש מהפגיעה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה