כאבים בישבן בזמן ישיבה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

23/04/2016 | 22:23 | מאת: שלומית

מזה כמה שבועות יש לי כאבים באמצע הישבן בערך משני הצדדים כשאני יושבת. רוצה לציין שאני סובלת מפיברומיאלגיה שנים רבות, אך הכאבים האלה חדשים ואינם דומים לכאבי המחלה. אני מבקשת לדעת מה זה יכול להיות (לא מדובר בטראומה של נפילה או משהו כזה), אילו בדיקות עלי לעבור ואיך לטפל בינתיים. בתודה מראש!

מציע כהתחלה לברר בבדיקה גופנית ע9ם מומחה אם יש בכלל מקור בעמוד השדרה וסביר שתופני ל - CT ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה