התייעצות דחופה לפני ניתוח עמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

17/04/2016 | 07:38 | מאת: אמיר

אודה מאוד מאוד לחוות דעתך הדחופה בענין ניתוח עמוד שדרה צווארי אותו אני אמור לעבור בעוד כשבוע בבדיקה שלי נמצא הליכה ספסטית בולטת , טונוס ספסטי גפיים תחתונות, היפרפלקסיה גידית נכרת עד קלונוס הופמן טומנר חיובי מאוד בתוצאות MRI צווארי C4-C7 מצויןOPLL ובלטי דיסק עם לחץ על חוט השדרה ומיאלומציה בחוט ההמלצה היא ניתוח קורפקטומי C5-C6 וקיבוע בגישה צווארית קדמית הבוקר קראתי כתבה בעיתון על ניתוחי עמוד שדרה בגישה זעיר פולשני השאלה היא האם ניתוח זעיר פולשני לאור המצוין במייל יכול להיות חלופה לניתוח שהומלץ

בשום אופן לא ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה