בדיקת emg לאחר תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

10/04/2016 | 08:57 | מאת: רשיד ס

שלום רב לפני 4 חודשים עברתי תאונת דרכים...ואז התחיל לי כאבים ברגליים ובידים ובגב תחתון....עם נימול ועקיצות ורדימות ברגליים וידיים... עשיתי בדיקת emg והתוצאות : f responses showed prolonged latencies of bil tibial and peroneal nerves (53:54 msc ..... in conclusion : mild bil lombo-sacrar radicolopathy l4-s1 השאלות : 1. האם הממצאים קשורים לתאונת הדרכים? 2. מה הממצאים אומרים? הערה : לפני התאונה לא היה לי בכלל כאבים וכו' תודה

שיש נזק שרשי כורני קל בשרשי העצבים המפורטים אם זה לא היה לפני התאונה - אולי זה קשור לתאונה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה