תוצאות ממצאי בדיקת MRI

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

06/04/2016 | 20:38 | מאת: פני

מודגמת בצקת לשדית באספקט העליון של כנף הסקרום הימנית. מודגמים אותות גבוהים בסדרת T2 בלוחית הדיסקה העליונה של גוף חולייה L4. מודגמת אנקילוזיס של גופי החוליות D9-D12. בעבר - בעיה שורשית ב-S1. פריצת דיסק באזור הסקרום. מה פירוש הממצאים. האם יש קשר לדלקת מפרקים מקשחת?

כן - אלו ממצאים אופיינים למחלה זו ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה