זרמים ולחץ בראש על רקע מגרנות כרוניות

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

14/04/2016 | 16:30 | מאת: רינה

שלום רב ד"ר נחשון רנד אני סובלת מאוד זמן רב מתחושה של זרמים ולחצים בצד שמאל בראש שמתפתח לכאב ראש כבר המון זמן בבדיקה סטי עמוד צוורי: גובה с1-2:בגדר נורמה גובה с2-3:בגדר נורמה גובה с3-4:בקע דיסקלי מרכזי משיק שק הטקלי ללא היצרות פורמינות נוירליות ללא לחץ על השורשים נוירלים. גובה с4-5:בקע דיסקלי מרכזי משיק שק הטקלי ללא היצרות פורמינות נוירליות ללא לחץ על השורשים נוירלים. גובה с6-7:בקע דיסקלי מרכזי משיק שק הטקלי ללא היצרות פורמינות נוירליות ללא לחץ על השורשים נוירלים גובה с7-d1:בקע דיסקלי מרכזי משיק שק הטקלי ללא היצרות פורמינות נוירליות ללא לחץ על השורשים נוירלים האם יש סיבה בעמוד שידרה צוורי לתחושות שלי בראש? צוור לא צואב לי תודה רבה וחג שמח!

לפי התשובה שהעברת יש תלחץ של דיסקים צווארים במספר רב של גבהיםפ וזה כשלעצמו יכול להיות גורם להרגשת כאב עורף ראש וכו כדאי להגיע לבדיקה מסודרת של מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה