כאבי גב ותוצאות צילום

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

14/04/2016 | 11:30 | מאת: גבי

שלום, יש לי כאבי גב בין השכמות באיזור התחתון... עשיתי צילום ולהלן התוצאות, האם אפשר "תרגום": סקוליוזיס קל . זיזים קטנים קדמיים ולטרליים בגופי חוליות . הפחתת גובה של מרווח בין-חוליתי בגובה D7-D8, מתאים לדיסקופטיה תודה.

עקמת קלה ושינוים שחיקתיים קלים מאד בדיסקים - לא בורר בכלל אם זה מקור הכאב - צריך לבדוק אותך לעומת ממצאי הדימות ולראות אם זה בכלל באיזור הכאב ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה