בדיקת סיטי גב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

14/04/2016 | 10:34 | מאת: שרית

שלום. עברתי סי טי ואלו הממצאים, בבקשה רוצה הסבר מאחר ולא מבינה. ואם אתה ממליץ על ניתוח. פריצה של הדיסק הבין חולייתי l4-l3 גורם להטבעה של גבולו האחורי על השק הטקאלי ולמלאות בתעלה הנויראלית השמאלית. בלט של הדיסק הבין-חולייתי L4-L5 גורם להטבעה של גבולו האחורי על השק הטקאלי ולמלאות בתעלה הנויראלית השמאלית. הסתיידויות בדיסק. שינויים ניווניים במפרקים הפצטליים ובמפרקים הסקרו-איליאקליים. היצרות גרמית של שתי התעלות הנויראליות L4-L5 יותר בצד שמאל. התישרות הלורדוזיס. שינוים ספונדילוטים קלים. שינויים ניוונים בדיסק הבין חולייתי L4-L5 עם התפתחותו של גז. דיסק צר. אין עדות להיצרות גרמית של התעלה הספנילית. המבנים הגרמיים כולל גופי החוליות, הקשתות האחוריות הודגמו תקינים. הרקמות הרכות שהודגמו בחתכים נראות ללא עדות לתהליך חולני.

מפורטים ממצאים שונים כולל פריצת דיסק אבל החלטה טיפולית כולל החלטה על ניתוטח נשענת קודם עכל העל התסמינים וממצאי הבדיקה הוגפנית וה - CT רק תומך בהם אין שום דבר מדאיגכ בבדיקה וההחלטה על טיפול ובודאי על ניתוח היא רק שלך ולפי חומרת התסמינים מהם את סובלת אם את לא בטוחה את מוזמנת להגיע ליעוץ מסודר ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה