ניתוח - קיפוזיס .

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

05/04/2016 | 23:59 | מאת: שולמית

היי דוקטור , הבן שלי אמיר הולך לעבור ניתוח בקיץ גילו הינו 16, ניתוח קיפוזיס של 95 מעלות . האם הניתוח הכרחי מאוד בשבילו ואילו הגבלות יתכנו בעתיד ?

מדובר קיפוזיס קשה ויש בהחלט מקום לטיפול ניתוחי (אםן כי הוא רצוי אך לא הכרחי) קרוב לודאי שללא מגבלות מיוחדות חדשות בעתיד אם כי זה תלוי באורך הקבוע וצריך לברר עם המנתח על פי תוכנית הניתוח שלו ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה