ניתוח עמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

31/03/2016 | 11:55 | מאת: אמיר

שלום אני אמור לעבור בשבועיים הקרובים ניתוח קופקטומי C5-C6 וקיבוע גישה צווארית קדמית . אני מאוד חושש הן מהניתוח והן מההחלמה אשמח לקבל פרטים בנוגע להחלמה כמה זמן עם צווארון ? מתי ניתן לחזור לשיגרה לעבודה ? האם לא ניתן לאכול מס' ימים אחרי הניתוח ? תודה

את התשובות לשאלות אלו עליך להפנות למנתח שלך - הכל תלוי בדרך בה מבוצע הניתוח ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה