היצרות מרווח בין חוליתי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

30/03/2016 | 11:21 | מאת: חן

שלום! יש לי כאבים בגב תחתון . עשיתי רנטגן ורשום שיש לי היצרות מרווח בין חוליתי L4-L5. התור לרופא כמעט בעוד חודש ואני מה זה סובלת... מה אפשר לעשות בינתיים? איזה טיפול מומלץ במקרה שלי?

פעילות גופנית חיזוק שרירים פיזיותרפיה אם לא עוזר - יעוץ מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

07/04/2016 | 08:51 | מאת: חן

המליצו לי על טיפול במיטת היפוך שמותחת עמוד השדרה, אבל כמו שהבנתי זו סדרה של טיפולים שצריך לעשות אותם בתדירות גבוהה. כאלטרנטיבה לכך המליצו לי גם על חגורה מיוחדת שהיא מתנפחת וגם מותחת עמוד השדרה ואפשר לשים אותה יום יום ולהתנייד איתה חופשי. האם זה יכול לעזור?

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה