בעיות צוואר

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

28/03/2016 | 13:54 | מאת: שלומי

שלום, מזה כשבע שנים אני סובל מאי יציבות שבאה והולכת עם החמרה בשנים האחרונות. לאחרונה ביצעתי ct צוואר בו הודגמו שינויים היפרטרופיים במפרק הבין חולייתי השמאלי c2-c3 עם היצרות של נוירופורמינה שמאלית ולחץ על השורש השמאלי. כמו כן היצרות של נוירופורמינה ימנית ב c3-c4. האם הממצאים שהודגמו יכולים להתאים לתלונות שתיארתי? תודה

התלונות שתיארת לא ברורות ולא ברור על איזו אי יציבוית את מדברתץ - אם מדובר על אי יציבות בהליכה - זה יכול להיות ביטוי של לחץ ונזק לחוט השדרה עקב לחץ של המפרקים - מציע להגיע ליעוץ מסודר ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה