שאלה פיענוח c.t כאבים בגב עם השפעה על רגל שמאל

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

03/04/2016 | 13:49 | מאת: זר

ההשפעה על הרגל כוללת חוסר תחושה קושי לשבת כאב גב תחתון להלן הסי טי ט.מ. עמוד שדרה מותני צילום דיגטלי צדדי +חתכים אקסיאליים עם שחזורים קורונליים וסגיטליים פרטים קליניים: כאבי גב עם הקרנה לרגל שמאל תאור הממצאים: אין עדות לפריצת דיסק. : D12L1 אין עדות לפריצת דיסק. : L1L2 פריצת דיסק פורמינלית ימנית. : L2L3 בלט אחורי של האנולוס המשיק לשק הטקלי, אין עדות לפריצת דיסק, ארטרופטיה פאצטלית. : L3L4 דיסק ניווני מוצר עם תופעת וואקום, בלט אחורי של האנולוס, ללא עדות לבקע, ארטרופטיה פאצטלית דוצדדית. : L4L5 דיסק ניווני מוצר עם תופעת וואקום, אין עדות לפריצת דיסק. : L5S1 לסיכום: .L2L3 1 .פריצת דיסק פורמינלית ימנית בגובה כמפורט. L5S1 L4L5 2 .שינויים ניווניים בגבהים תודה רבה מראש

עקב הממצאים מימין וזה לא מסביר כאב ברגל שמאל - קשה לדעת מה סבת הכאב בלי לעיין בצילומים עצמם ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה