כאבים לאורך ירך צד ימין מאחורה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

29/03/2016 | 14:11 | מאת: ירדן

שלום רב, לפני כשלושה שבועות החלו אצלי כאבים לאורך הירך מאחורה ותחושה כאילו שהדם עוצר, או כאילו שיש לחץ ואין זרימה טובה של הדם. ללא נימולים. נשלחתי לבצע דופלר ורידים אך הבדיקה יצאה תקינה. הרופא שבדק טען שכנראה נובע מהגב, לחץ על עצב אולי והמליץ להפנות לאורתופד. כעת מופנית לאורתופד עמו"ש. שאלתי: האם מכיר תופעה זו שאני מתארת והאם באמת יכול להיות כתוצאה מלחץ על עצב, ואם כן כיצד בד"כ ניתן לטפל?

זה בהחלט יכול לנבוע מבעיה בגב מציע לדבר על טיפול אחרי שתהיה אבחנה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה