נתניה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

29/03/2016 | 10:58 | מאת: תמר

שלום רב. אני בהריון שבוע 20 . משבוע 12 סובלת מכאב גב תחתון . לא יכולה לשבת מעל 20 דקות . הליכה מעל 10 דקות גורמת לי לצליעה ברגל שמאל , להתהפך במיטה ובכלל להירדם עד שמוצאת תנוחה שלא יכאב לי לוקח לי המון זמן. הייתי פעמיים אצל אורתופד. הוא לא נתן לי שום אבחון ואמר שיעבור אחרי לידה. כרגע אני במחלה 15 ימים. הרופא אמר תנוחי לך בבית . השאלה שלי מה הלאה ? למי לפנות ? הכאב מחמיר מיום ליום . כאבי אגן קשים עם הקרנה למפשעה . אחרי ניקיון בבית אני לא יכולה לעמוד

לזחרו אליו ולעדכן - אפשר לעזור עם תרופות עם פיזיותפריה עם המנעות מפעולות מכאיבות ועוד ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה