חגורה מתנפחת נגד כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

29/03/2016 | 08:36 | מאת: vered

שלום! יש לי כאבים בגב התחתון. אחרי פיזיוטרפיה הרגשתי הקלה אבל לא להרבה זמן. ניסיתי את מיטת היפוך למתיחת עמוד השדרה. זה עזר לי קצת אבל עשה לי סחרחורת ובגלל זה אני לא ממשיכה עם המיטה. עכשיו אני שוקלת לנסות חגורה שמתנפחת וגם גורמת למתיחה של עמוד השדרה. מה שנוח שאפשר להשתמש בה מתי שאני רוצה וכמה שאני רוצה אפילו בעבודה וזה לא יגרום לסחרחורות לעומת המיטה. מה דעתך על המוצר? האם זה יעיל? כדאי לנסות?

לא. מחליש שרירים מציע במקום לחפש פתרונות קלים הוקוס פוקוס שגורם נזק - לעבוד על חיזוק השרירים ואם לא עוזר - לפנות ליעוץ מומחה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה