פריצות דיסק גב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

28/03/2016 | 07:34 | מאת: סיוון

שלום. אני בת 32 סובלות שנים מבעיות גב פריצות דיסק ו3 בלטי דיסק בגב תחתון אני כבר 3 ימים עם כאבים קשים ומוגבלות בתנועה וההליכה. אתמול הייתי במרפאה נתנו לי זריקה של סטרואידים וטיפול בטרמדקס 100 ליליה וליום טר קורסים 90. התחלתי אתמול טיפול אבל אין שינוי ורק החמרה במצב מהבוקר . חברה המליצה לי על כדור אקסוקטין 10. השאלה האם ניתן לקחת כדור זה יחד עם הטיפול שאני כבר משתמשת הגעתי למצב שטני לא מצליחה לקום מהמיטה וגוררת את רגל שמאל שלי

זו תרופה נרקוטית - נגזרת של מורפיום טוב להקלת כאב גדשח אבל לא כדרך חיים או טיפול קבוע - לא מרפא וגורם להמכרות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה