כאבי אמצע גב רק לאחר שינה ממושכת

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

23/03/2016 | 12:06 | מאת: איילת

שלום דוקטור בשבועות האחרונים חשה כאבי גב באמצע הגב משני צדדיו וזאת רק לאחר שינה ממושכת. במשך היום לא חשה דבר אלא רק לאחר שינה ארוכה. מתעוררת לפנות בוקר עם כאבים די חזקים משני צידי הגב. יש לציין שיש לי היסטוריה של עקמת נעורים קלה וטופלתי בעבר במכשיר מילווקי. לא סבלתי שנים וגם שוחה מידי פעם. על אילו תסמינים זה מצביע? האם יש סיכוי שזו דלקת שרירים בכלל? מה מומלץ לבדוק?

התלונה טיפוסית למצב של בלט דיסק כדאי לבצע דימות עמש (CT או MRI) ולבדוק אם בה מדובר - פעילות גופנית יכולה לרוב לעזור ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה