כאב גב מקימה לישיבה ובחזרה .

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

25/03/2016 | 13:25 | מאת: אורית .

שלום , לאחרונה אני סובלת מכאבי גב תחתון במיוחד מקימה לישיבה , ומישיבה לקימה . 1. מדוע ? 2. האם תוכל להמליץ לי בבקשה על תרגילים לשיפור כאבי הגב התחתון? בתודה מראש , שבת שלום . אורית .

סביר שזה ביטוי לאי יציבות מסוימת בין החוליות - לרוב תולדה של תהליכי שחיקה של הדיסקים עבודה על חיזוק השרירים שמייצבים את עמוד השדרה - שרירי גב בטן ושרירי ליבה יכולה לשפר את המצב אם לא - כדאי להגיע ליעוץ מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה