תוצאות MRI כאבי גב ונימול ברגל

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/03/2016 | 03:02 | מאת: ליאור30

דר שלום רב , בן 30 , סובל מכאבי גב מרכזי ונימול בכף רגל שמאל שבא והולך , כמו כן כאבים שורפים ברגל הזאת ולפעמים חולשה וכאב קל שמתחיל מהישבן לאורך הרגל, נשלחתי לעשות MRI ראש שחזר תקין (ללא ממצאים בחומר הלבן וללא אפקט מסה) MRI עמוד שדרה צווארי תקין , בתוצאות כתבו "פריצות דיסקוס שמאליות בD3-4 ובD7-8 והמניגיומה בגוף D9 האם אפשר הסבר על התוצאות ומה אני אמור לעשות מפה ? תודה רבה מראש (הייתי אצל נוירולוג מומחה ששולל בעיה נוירולוגית)

מהתוצאות עולה כיאלאילו יש לחץ על החוט בעמוד השדרה גבי ויתכן שגורם לממצאים האלו אבל לא בטוח בכלל ששזה הגורם וכשדאי לברר גם בעמוד השדרה המתני ולהתיעצ. עם מומחה עמוד שדרה - בדיקה גופנית היא חיונית במקרה שלך להבנת המצב ולא מספיק רק הדימות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה