שאלה לדוקטור לגביי כאב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/03/2016 | 18:01 | מאת: נתנאלה

שלום רב בת 40 מזה כחודש כאבים סימטריים בגב תחתון וגב עליון שכמות ומטה עם הקרנה לחזה.. נשלחתי לרנטגן צילום חזה תקין צילום מותני וסקראלי תקין צילום צווארי ומעב צווארי גבי ישור לורדוזיס שינויים בפרקים קטנים שינויים ניווניים היצרות מרווח בין חולייתי בגובה c-3-4 ו- c -5-6 האם יש קשר ישיר לכאבים באזורים שציינתי? האם צילום רנטגן מספיק? מה הצעד הבא שעליי לעשות? תודה רבה

ממש לא צריך CT או MRI ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה