כאבי רגליים בשינה ומנוחה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/03/2016 | 11:14 | מאת: שלומית כסלו

שלום אני די אובדת עצות ומחפשת הדרכה לאיזה רופא ללכת . אני בת 59 ומזה כמה שנים אני סובלת מכאבים בתוך הרגלים ורק במנוחה . הכאבים הם בעיקר בשוקיים ובחודשים האחרונים גם בברך ימין (כאילו שמישהו לוחץ לי מבפנים) הכאבים מעירים אותי מהשינה. ניסיתי לברר אצל מספר רופאים אבל לא קיבלתי מענה האם יש לכם המלצה בשבילי ? בברכה שלומית

לברר אצל מומחה כלי דם - אם אין בעהי של כלי דם - למומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה