כאבים חזקים בגב התחתון לאחר הליכה של שעה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

08/03/2016 | 22:03 | מאת: מיכל

שלום, שמי מיכל אני בת 24 וכבר למעלה משנה וחצי שכל פעם שאני הולכת יותר משעה מתחילים לי כאבי גב עזים בגב התחתון לכיון עצם הזנב אני סובלת מכאבים שמשתקים אותי כואב לי לעמוד ולצחוק או להתעתש השבוע טיילתי יום שלם וכבר יומיים אני עם כאבים שלא עוברים. האם אני צריכה ללכת למיון? כי זה בלתי נסבל.. אני כל פעם מחכה שזה יעבור ולא בודקת. אשמח ליעוץ.. תודה!

כדאי להגיע ליעוץ מסודר של מומחה עמוד שדרה לבצע דימות עמוד שדרה ולברר את מקור הבעיה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה