בלוק שורשי לטיפול בפריצת דיסק בחוליות L5-S1

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

08/03/2016 | 11:31 | מאת: שרית

הי, סובלת מזה 4 חודשים מפריצת דיסק בחוליות L5-S1. הומלץ לבצע בלוק שורשי. לא ברור לאיזה טווח זמן תיתן הפרוצדורה הקלה בכאב ולמה לצפות בסיום תקופה זו. כמו כן, במידה ויש המלצה על רופא/ מרפאה לביצוע ההליך אשמח לקבלה. תודה.

אין לדעת מראש אך זה יכול לעזור לזן ממושך ואף וצתהוציא מההתקף וכדאי לנסות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה