ממצאי סריקה טומוגרפית ע"ש מותני D12-S1

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

14/03/2016 | 16:51 | מאת: דניאלה

שלום, לפני כשלושה חודשים עברתי תאונת דרכים, מאז סובלת מכאבים (אני הולכת רגל שנפגעה ממכונית במעבר חציה), להלן התוצאות, אודה אם תוכל להסביר לי מה זה אומר כי אני ממש סובלת ובלחץ: L4-5- בלט דיסק היקפי אחורי מינימלי משיק לשק התקאלי, נקבים בינחוליתיים חופשיים., שינויים ניויניים במפרקים הפצטליים. L5-S1- בלט דיסק היקפי אחוריהגורם ללחץ על השק התקאלי, קבים בינחוליתיים חופשיים. שינויים ניויניים במפרקים הפצטליים, רקמות רכות פרהוורטברליות שמורות, ציסטה על שם טרלוב בסאקרום, שינויים סקרלוטיים קלין ב SIJדו"צ, סימני אוסטיאופניה קלה. תודה דניאלה

הרבה פרטים חסרים לא ציינת אפילו היכן הכאב שלך אבל בכל מקרה ממצאי הדימות מעידים על שינויים ניוניים קלים אין שם ממצא חבלתי ברור ובודאי לא משהו מדאיג ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה