ממצאי סריקה טומוגרפית ממוחשבת

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

14/03/2016 | 09:12 | מאת: דביר שושנה

שלום, עקב כאבי גב, נשלחתי לסריקה טומוגרפית. הממצאים: הצרות דיסקלית L5-S1, L4-5 שינויים ספונדילוטיים L3-4,L4-5, L5-S1 שינויים OA של המפרקים הסקרון איליאקליים הודגמו דו צדדית בגובה L3-4 בלט דיסק נרחב לוחץ על השק התקאלי בגובה L4-5 בלט דיסק אחורי לוחץ על השק התקאללי ומיצר את הנוירו פורמינה מימין בגובה L5-S1 בלט דיסק אחורי משיק לשק התקאלי ומיצר במעט את הנוירו פורמינה מימין שאלה - האם אני מועמדת לניתוח? האם יש פתרון אחר? תודה מראש

יש ממצאים די משמעותיים בתיאור המילולי אבל חשוב לראות את הצילומים בעיניים ויותר מכך - קורלציה שלהם למה שאת חשה - מה הסימפטומים מהם את סובלת ומה הממצאים בבדיקה הגופנית ניתוח הוא אופציה אבל בודאי לא הכרח במצב כזה. מציע לך להגיע ליעוץ מסודר של מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה