שלום

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

08/02/2016 | 18:21 | מאת: אדיר

היי שלום שמי אדיר קיבלתי את הבבדיקות ct שלי,מה זה אומר כל זה בעברית רחוב חחחח: L 2-3:בלט דיסק המשיק לשק התקאלי L 3-4:בלט דיסק אחורי פרא-מרידיאני שמאלי,הלוחץ על השק התקאלי ועל הרצסוס בצד שמאל L 4-5: בלט דיסקלי נרחב הלוחץ על השק התקאלי ועל הרצס ועל הנוירופורמינה משאל קיימת היצרות ספינלית בינונית אשמח לתשובה באימייל בבקשה תודה רבה אדיר

שינויים ניוניים עם בליטה של הדיסקים הגורמת להיצורת ולחץ על עצבים - לא מסוכן אבל בהחלט יכול להית מקור לתסמינים מציע לך להתיעוץ באופן מסודר עם מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה