7 בלטי דיסק בחוליות התחתונות ללא יכולת לקום מהמיטה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

08/02/2016 | 06:14 | מאת: אורנה גורן

שלום אני כותבת בשם מכר קרוב שסובל מאוד יש לו 7 בלטי דיסק מS3 עד L-3 בארבעת הימים האחרונים לא יכול לקום מהמיטה בכלל, יש לו תו לאורטופד עמוד שדרה רק בסוף החודש . לוקח מדבקות מורפיום 100 ווליום ופשוט שוכב במיטה ובוכה מכאבים לא יכול לזוז. רופא המשפחה לא רוצה להעביר אותו נרקוטיקה מה הוא עושה עד התור ? כבר לא יכול להכיל את הכאב

נשמע לי שזה לא עניין של רצון יותר - אם הוא רוצה להתקדם לכיוון חיובי הוא צריך לראות רופא ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה