תוצאה של מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

09/02/2016 | 10:07 | מאת: אסנת

שלום רב, שמי אסנת אני בת 40. לפני כשבוע עשיתי בדיקת מיפוי עצמות בגלל כאבים בגב תחתון צד ימני שמקרין לרגל ימין. התשובה שקיבלתי היא: קליטה לא סדירה בעמוד השדרה. הדגשת קליטה בספונדילופייט קדמי ב L5 SPECT שינויים ספונדילארטריטיים. אודה לך אם תגיד לי מה אומרת התשובה? תודה מראש אסנת

נשמע כשינויים ניוניים קלים ואל משהו ממוקד אבל זו בדיקה שמחייבת קורצלציה קלינית לממצאי הבדיקה הותלונות ואין הרבה משמעותית לממצאי הבדיקה כשלעצמם ללא כל הרקע והממצאים האחרים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה