פעילות גופנית מומלצת עם עקמת בחוליות הצוואריות

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

08/02/2016 | 18:36 | מאת: שמואל

שלום רב, אני בן 35 בריא בדרך כלל. לאחרונה סובל מכאבי בגב עליון ואמצעי עד כדי כאבים בחזה. הנ"ל החמיר לאחר אימון חד פעמי של TRX (אימון ברצועות) אולם בשנה האחרונה עושה ספינינג 2-3 שעות בשבוע ולא היו בעיות. לאחר צילום CT ובדיקה של אורטופד - קיימת עקמת בחוליות הצוואריות. הפסקתי לפני שבועיים כל פעילות אבל הכאב עדיין בלתי נסבל, בעיקר בלילה ובבוקר. שאלתי היא האם יש מקום לפיזיותרפיה? כמו כן איזה פעילות גופנית מומלצת למצב כזה? הרופא אמר להפסיק עם הספינינג והמליץ על שחיה אבל זה לא מתאפשר לי מבחינה לוגיסטית. מה עם יוגה? פילטיס? ריצה על קרוסטריינר (הרגליים מקובעות)? תודה

09/02/2016 | 19:06 | מאת: שמואל

שכחתי לשאול אם עבודה עם משקולות בחדר הכושר יכולה גם לסייע? תודה

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה