לאחר פרוצדורה disc fx

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

06/02/2016 | 11:42 | מאת: אורית

שלום רב, יש לי פריצת דיסק L3/4/5. אני בת 57, סובלת מקרינה לרגל ימין עם כאבים חדים בלתי פוסקים, מזה כ שבועים וחצי. לפני 3 ימים עברתי פרוצדורת DISC FX. עדיין חשה את אותם כאבים חדים ובלתי נסבלים ברגל ימין. מטופלת ב NAXYN בנוסף לתרופת להקלת הכאב PERCOCET 5 ואופטלגין נוזלי. שאלות: האם סביר שלאחר שלושה ימים אני עדיין לא חשה הקלה? האם יש ניסיון דומה למצב שלי ? אם כן אז מהי, פחות או יותר התקופה הסבירה לפחות להקלה בכאבים., במכתב שיחרור צוין שתקופת ההחלמה היא עד 3 חודשים אך מצד שני ניתן לחזור לשיגרה באופן מייד. אך יש כאן סתירה : איך ניתן לתפקד עם כאבים עזים. איך אני צריכה להתנהל : האם כל הזמן לשכב\לשבת\ללכת. אני חשה כאב בכל מצב. האם אני צריכה להתחיל טיפול פיזיאטרפי? אם כן אז מתי ואיזה סוג. אודה לתשובה\תגובה מכל אחד שחווה מצב דומה או מומחה בנושא

יש סבירות לא קטנה שהבעיה לא נפתרה - רק חלק מהמקרים משתפר בטכניקה זו וחלק לא משתפרים וצריכים לשקול ניתוח לגבי ההתנהלות - מציע לדבר עם המנתח ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה