בדיקת MRI לגב התחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

03/02/2016 | 21:18 | מאת: רונן

שלום דר ביצעתי בדיקת MRI לגב, הבעיות אצלי הן בגב התחתון.. כשהכנסתי את הדיסק שקיבלתי של הבדיקה ראיתי רק תמונות של הגב העליון ואף לא תמונה אחת של החוליות גב תחתון.. האם כשמבצעים בדיקת MRI עושים הפרדה בין גב תחתון לעליון ויתכן ובטעות בדקו את העליון..? או שהבדיקה היא בדרך כלל של הגב כולו? כמובן שאיני רופא.. אך עדיין לא נראלי..

כן עושים הפרדה וכן - תתכן טעות כל יתכןם יתכן גם שזה גב תחתון ואתה טועה איני יודע לומר בלי לראות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה