זקוקה לעזרה בדחיפות.

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

03/02/2016 | 00:20 | מאת: שרה אוחיון

ד''ר נחשון רנד שלום רב. בעלי עבר לפני כשלושה חודשים השתלת ריאה בבית חולים בלינסון ,מאז שהתאושש החל לסבול נורא מכאבים זה מתבטא בכך שהוא פשוט שוכב כל היום במיטה ולא מסוגל לעשות שום דבר ועד שהוא מנסה לזוז קצת זה נעשה בעזרת הליכון.לפני כשבוע היינו אצל אורתופד שאמר לנו שהוא סובל משבר דחיסה ב T12 ו L2. ואמר שברוב המקרים החוליות מתחברות לבד ושזה עניין של זמן, כמו כן הוא המליץ לנו לגשת למחלקה אורתופדית בבלינסון הבעיה שתור הכי קרוב זה בחודש מאי ואנחנו פשוט מיואשים הבן אדם סובל שאין דרך לתאר זאת.אשמח לשמוע ממך חוות דעת בנושא והמלצה לפיתרון מיידי יותר. בתודה שרה.

אם המצב אכן כל כך כאוב כפי שאת מתארת - יתכןם שיש מקום לשקול טיפול בהזרקה של צמנט (דבק ביולוגי) לחוליות על מנת לייצב את השבר מיידית ולמנוע הכאבמדובר בפעולה הנמבוצעת בהרדמה מקומית באשפוז יום ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה