כאבים ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

31/01/2016 | 22:59 | מאת: קרן

לפני כמה שבועות עשיתי סי טי והתברר שיש לי התחלה לפריצת דיסק הרופא הפנה אותי לפיזטרפיה המליצו לי גם על דיקור האם אפשר לשלב בין שני הטיפולים וכמה זמן עד שהכאבים האלה יעברו לי ברגל אני כבר חודש כבר ככה עם הרגל עשיתי במכשיר לייזר ורק החמיר לי את הכאבים אני מיואשת מתי זה יעבור לי אני מרותקת למיטה ?

אפשר לשלב את התטיפולים ואין סבה להתיאש שיש סיכוי מצוין שישתפר זה רק לוקח זמן אם לא משתפר מציע להגיע ליעוץ מסודר של מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

14/02/2016 | 00:57 | מאת: אורלי עובדיה

מה עושים עם כאב גב תחתון וכאב ברגל שמאל

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה