ניוון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

25/01/2016 | 14:32 | מאת: א

אמא שלי סובלת מכאבים בגב תחתון ובצילום כתבו לה: חוליות ללא תמט או גלישה. ללא עדות לתהליך ליטי או בליסטי. מותנים מודגמים שינויים ניוונים עם שינויים דיקליים L3-L4 מה זה אומר ומה עלינו לעשות? תודה רבה

שינויים קלים האופייניים לגיל אין ממש הסבר לכאב ולצריך אולי בירור יותר מעמיק ופגישזה עם מומחה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה