כאבי גב טיפול בזריקת קורטיזון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

18/01/2016 | 22:15 | מאת: יהודית

שלום אני בת 46 סובלת מכאבי גב עשיתי בדיקת MRI שהראה כי ישנם שלושה דיסקים שלוחצים על חוט השדרה ובהם דיסק אחד שממש במצב קשה עם בצקת הונחתי לעשות זריקת קורטיזון לשלוש הדיסקים הנל השאלה שלי היא האם הזריקה משפיעה על עליה ברמת הסוכר? מכוון שאני סובלת מסכרת ומפחדת שלאור זריקת הקורטיזון ינחו אותי להשתמש באינסולין<? ועד כמה הזריקה משפיעה?כמה זמן רואים שיפור בכאבים? תודה רבה.

קוןרטיזון בהחלט יכול להקפית את רמותה סוכר השפעתו בעמוד השדרה זמנית וחולפת לרוב תוך מספר ימים עד שבועות לכן השיקול הוא שלך אם הסבל וחומרתו מצדיקים את הטיפול ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה