שאלות בקשר לתופעת זצים בגב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

23/01/2016 | 01:55 | מאת: ז'קלין בוך

אני בת 61 לפני שלוש שנים עברתי ניתוח באסותא ת"א. קיבוע לחוליות : l4 l5. הניתוח עבר בהצלחה ומאז אני פעילה וחזרתי לכל הפעילויות הספורטיביות: טיולים, ריקודי עם ופילטיס. השבוע הרגשתי מעין זצים בכל הגב ותחושה לא נעימה בכל איזור הגב העליון והתחתון. התחושה היא כמו מכת חשמל. השאלות שלי הן:האם עלי להפסיק את כל הפעילויות שמניתי. האם עליי לחזור לרופא שניתח אותי לשם ייעוץ וטיפול? ומה זאת התופעה של הזצים האלה? האם יש לזה טיפול? בתודה ז'קלין בוך.

מציע להתיעץ עם המנתח ואם צריך - לבצע בירור עדכני לראות מה המצב ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה