תוצאות בדיקת CT

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

21/01/2016 | 22:48 | מאת: משה

שלום רב. אני בן 69, סובל מכאבים חולפים ב-ירך ימני וכן מנימול בכפות הרגליים. בבדיקת CT נמצא: בגובה L4-L5: בלט דיסק מלווה בהסתיידות לוחץ על השק הטקאלי ממלא את הנוירופורמינה השמאלית עם לחץ על השורש השמאלי. מה פשר התוצאה, ומה ניתן לעשות? תודה רבה.

יש שינוןיים ניוניים הקשורים לגיל בדיסקים -ה גורמים ללחץ על העבצים בעקר שממאל זה לא מסביר התסמינים בירך ימין אבל יכול הלסביר הרדימות ברגלים מציע להגיע למומחה עמוד שדרה להעריך חומרת המצב וטיפולים אפשריים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה