בדיקת ניקור מותני

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

18/01/2016 | 17:15 | מאת: לידור

שלום אני עברתי לפני שנתיים בערך בשיקת lp. ניקור מותני. אני זוכר שבמהלך הבדיקה אני התעוררתי מההרדמה וקפצתי מאינסטיקנט. במהלך הזמן האחרון אני שם לב לבעיות בתפקוד המיני שלי. בעיקר במה שקשור לזקפה ושמירה עליה. רציתי לדעת האם יכול להיות מצב שנפגעתי במהלך הבדיקה? אני קראתי שיש כמה חוליות שקשורות לתפקוד המיני. הרופאים לא אמרומלי משהו אחרי הבדעקה אבל אני זוכר בבירור שאניזזתי במהלכה וכנראה ץוך כדי שהמחט בפנים? האם ישצסיבה לדאגה?

לא. אם זה הופיע אחרי שנתים אין שום סבה שזה יהיה בכלל קשור לבדיקה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה