אי נוחת סביב שת שמאלי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

17/01/2016 | 17:30 | מאת: א

ד"ר שלום, אני בן 23 ומרגיש אי נוחות ותחושה מציקה סביב אזור עצב השת השמאלי. מורגש באופן תמידי אך בעיקר בהליכה ותזוזה. עברתי מיפוי עצמות וMRI אגן ולא נמצא ממצא חריג. האם ייתכן שהבעיה נמצאת בעמוד השדרה ומקרינה לאזור? תודה מראש

17/01/2016 | 20:24 | מאת: א

עשיתי צילום רנטגן בגב ומלבד קיפוסקוליוזיס לא נמצא דבר. כיום כמעט ואין לי כאבי גב.

כדי לברר קשר כזה צריך CT או MRI הבדיקות שעשית לא רלבנטיות לאיבחון בעיה כזו ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה