כאב עז בעמוד שדרה מותני

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

17/01/2016 | 11:56 | מאת: לימור

אמי סובלת כבר מס' חודשים מכאבים עזים בעמוד שדרה מותני. היא בת 72. היא עשתה CT והרופא שלה נתן לה כדורים משכחיכאבים והמליץ על פיזיוטרפיה. הבנתי שיש גם זריקה אבל הפיזיוטרפיסט אמר שראה מקרים שזה החמיר אחריה. מה אפשר לעשות?? היא ממש סובלת תודה מראש

ניתן לעשות הרבה דברים אבל בשביל לדעת מה חשוב להבין במה מטפלים ומה האבחנה כאב יכול לנבוע מהרבה סיבות ואינו אבחנה ולא ברור במה מטפלים כדאי להגיע למומחה לבירור מקור הכאב ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה