כאבי גב והליכה עקומה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

15/01/2016 | 20:10 | מאת: coffee

שלום, אני מתמודדת עם סרטן שהתפשט גם לחוליה בגב (l4). לאחרונה החמירו הכאבים ואני הולכת עקום..הצידה, כי קשה לי להתיישר בגלל הגב. ייקח זמן עד שהכל יחלוף, כולל כאבים והמחלה... השאלה שלי היא - האם יש דרך להתיישר, ליישר, האם עליי לחשוש שמא אני הולכת עקום וזה יתקבע? כרגע אני לא מסוגלת להתיישר גם אם אני מנסה. תודה:)

לא ניתן לענות בלי להבין מה טיב הפגיעה בחוליה - גרורה? שבר? בקע דיסק? יש להתיעץ עם מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה