טיפולי לייזר לצוואר

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

14/01/2016 | 15:00 | מאת: אייל

undefined מזה כשנתיים וחצי אני סובל מתופעה של קראנץ' וכאבים בצוואר כתוצאה משחיקת דיסק צווארי. האם טיפול בלייזר נמוך-עוצמה יכול להוות פיתרון לבעייה? האם אתה ממליץ על שימוש במכשיר bq-laser או על הליכה למכון פרטי, כמו אומדיק, המתמחה לטענתו בפתרון בעייה מעין זו?

זה לכל היותר נותן הקלת כאב זמנית של מספר שעות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה