עקמת וכאבי גב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

16/01/2016 | 22:25 | מאת: נתי

שלום, אני סובלת מכאבי גב תחתון מזה כחודש , החמירו עם הזמן ועשיתי שתי זריקות בשבוע שעבר ללא הטבה . כרגע הכאבים מפושטים בגב, חזקים יותר בצד שמאל וישנה השפעה על הרגליים ועל ההליכה . בצילום כתוב עקמת בינונית , כל השאר תקין .לפני כשנתיים היה כתוב עקמת קלה. אני בת 24, בגיל 3 חודשים עברתי ניתוח לב אשר פגע בצד השמאלי של הגוף . מה ניתן לעשות ? האם זה יחלוף מעצמו ? תודה מראש

יש לפנות לבירור על ידי מומחה עמוד שדרה לסבת התסמינים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה