כאבים בזרוע ימין ובשכמה ימנית

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

16/01/2016 | 20:07 | מאת: זיו

לפני כ-3 שבועות קמתי בבוקר עם כאבי תופת בשכמה הימנית. מרחתי וולטרן אך כלום לא עזר, פניתי לרופאת משםחה שנתנה לי זריקת וולטרן וקורטיזון וגם זה לא עזר. המשכנו לאתופן+משכך כאבים במשך שבוע ולצערי גם כאן אין תוצאות. הכאבים מתגברים בעיקר בלילה כאשר באמצע הלילה אני פשוט לא מצליח לישון ומתעורר. עיקר הכאב מופיע בזרוע ימין שמקרינה לי עד לאצבעות(מן תחושה של נמלים על היד). לאחרונה עשיתי צילום עמוד שדרה ושל היד, אך לא הבחינו בשום בעיה. אני אובד עצות, כבר 3 שבועות שאני לא ישן בלילות, מה עוד ניתן לעשות והאם כדאי לפנות לאורתופד?

בהחלחט כן. יש לבצע בדיקה ודימות רלוונטיים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה