כאב בין שכמה ימין לעמוד השדרה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

16/01/2016 | 17:03 | מאת: מקסים

שלום! כואב לי במקום הנ"ל, בד"כ אחרי שאני שוכב על צד שמאל, שעון על המרפק, אבל לא רק. הלכתי לאורטופד שבדק, עשה צילום, לא חווה שום חוות דעת מקצועית והפנה לפיזיותרפיסט. במפגש הראשון הוא אמר שיש לי גמישות יתר של הצוואר, מה שמביא ללחיצה על העצבים של השכמות ולכן לכאב, אז להפסיק להשען. אני הפסקתי להשען כך כבר לפני יותר מחודשיים והכאב לא חולף. במפגש השני הוא אמר שיש לי winged scapula, ונתן לי תרגילים שלא תואמים את מה שראיתי באינטרנט שצריך לעשות (נתן לי תרגילים של חתירה). יש דרך לאבחן בבית winged scapula? האם לדעתך זה משהו אחר? עד הכאב התאמנתי 2-3 פעמים בחדר כושר ורב חיי אני מתאמן בצורה מתונה. אני בן 28. תודה רבה!! מקסים

יש לבצע EMG ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה