כאב בבתי השחי לאחר אימון כושר בגלל פציעה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

12/01/2016 | 10:09 | מאת: שחר

שלום לכם. לפני מס' שנים קפצתי ממקום ונתליתי על חבל בצורה לא תקינה מה שגרם לי להמתח עם הידיים ישרות כלפי מעלה. מאז בכל פעם שאני עושה כושר, ביום שאחרי יש לי כאבים בבתי השחי. הלכתי למס' אורטופדים, ועשיתי בדיקות אולטראסאונד, רנטגן,EMG,ואפילו MRI. הכל נראה תקין. אני כבר עובד עצות ולא יודע למי לפנות כדי לפתור את הבעיה שמונעת ממני לעשות כושר. אשמח לעצה..

לא ממש התחום שלי (עמוד שדרה) ואין לי עצה ממש טובה עבורך ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה