תוצאות MRI

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

10/01/2016 | 21:20 | מאת: דליה

בס"ד הגיעו אליי תוצאות MRI ורציתי לדעת מה הן אומרות ? עמדה לורדוטית רגילה. מבנה תקין של החוליות. דיסק מוצר ב-L5-S1. סימני התייבשות קלים בדיסק ב-L4-L5. חתכים האקסיאלים : בגובה L1-L2 : מבנה שמור. בגובה L2-L3 : מבנה שמור. בגובה L3-L4 : מבנה שמור. בגובה L4-L5 : בלט שטוח של האנולוס נוטה מעט לשמאל עם מגע בקדמת - שמאל השק התקאלי. ספק מגע בשורש L4 משמאל. בגובה L5-S1 : דיסק מוצר ללא בלט. אשמח אם תוכל לעזור לי, תודה

כפי שרשום מעט סימני שחיקה של דיסק והתבלטות שלו שום דבר ממש ממש משמעותי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה