פריצת דיסק בעמ"ש צווארי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

05/01/2016 | 09:06 | מאת: רועי

שלום רב ד"ר. קיבלתי תוצאת CT: c5-6 - בלט דיסק נוירופורמינלי ימני, המצר את הנוירופורמינה מימין. התעלה הגרמית תקינה. מבנה גרמי תקין. C6-7 - פריצת דיסק פרא-מדיאנית ימנית, עם לחץ על הרצס ועל הנוירופורמינה מימין. התעלה הגרמית תקינה. מבנה גרמי תקין. מה אני עושה עכשיו? אני שבור. האם לא אוכל להתאמן יותר בחדר כושר על משקולות? אני גמור מנטלית. אהבת חיי המכון כושר תיגמר? כל החיים לפח? האם לאחר זריקה במרפאת כאב אוכל לחזור להתאמן? תודה, המיואש מהחיים

לא להגזים הכל יכול להסתדר ולחזור על מקומו בשלום מציע לך לפנות ליעוץ מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה