כאבי תופת

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

02/01/2016 | 06:02 | מאת: כואבת מאוד

בת 59 כואב לי הגב התחתון מצד שמאל מאוד מאוד ומקרין לאורך כל הרגל, קשה ללכת, קשה לשבת, קשה לישון, מוגבלת מאוד, במרפאה נתנו לי בהתחלה נרות אביטרן, כדורי רוקסט פלוס, וזריקת אביטרן, אחרי שבועיים של טיפול לא עזר,, שוב פיניתי למרפאה ונתנו לי זריקה קוריטזון, היא אמרה שזאת זריקה חזקה לחודש, ועדיין אין שיפור בכאב, מה עושים? אני סובלת, ויוצאת מדעתי מכאב

מציע להגיע ליעוץ בהקדם של מומחה עמוד שדרה ולבצע בדיקות דימות שיראו מה מקור הבעיה ואיך הכי יעיל לטפל בה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה